Bulgarian English German Romanian Russian Turkish
Home За Нас
За Нас Печат Е-мейл

ДОБРУДЖА КИТ  АД  е създадена през далечната 1964 година като Машиностроителен завод  ДОБРУДЖА с предмет на дейност – Резервни части и консумативи за текстилната промишленост. Следват няколко години на бурно развитие, следващо развитието на текстилната промишленост в България. Още в тия първи години започва производството на два вида ходови колела, предназначени за вътрешно-заводски транспорт на текстилните предприятия. Тогава се залага на това велико изобретение на човечеството – колелото, за да заеме то основен дял от производствената листа  на фирмата.

ДОБРУДЖА КИТ  АД се намира в гр. Исперих, област Разград в индустриалната зона на града. Град Исперих е разположен на 35 км. от областния център, на 90 км. от Русе и на 70 км. от Силистра, в центъра на Лудогорието. Хълмиста област с много гори и красива природа, с богата история и будно население. На 4 км. от Исперих се намира прочутата Свещарска гробница, която е под егидата на ЮНЕСКО. Могилни некрополи привличат много туристи през цялата година.

С иновационни идеи, продукти и високо качество марката D КИТ заема водещи пазарни позиции вече години наред. Ние сме единственият производител на бърда и консумативи за текстилната промишленост, най-големият производител на ходови колела в България.

Ние не виждаме себе си като производител, който произвежда и продава каквото и да е. Определящо при нас е качеството. Качеството не се постига случайно, а чрез целенасочена работа, обмислен дизайн, качествени материали, прецизно производство и най-вече хората на  ДОБРУДЖА КИТ – специалисти с опит и мотивация, на които можеш да се довериш. Управлението на качеството не е модна тема при нас, а традиция. Сертифицирани сме по ISO 9001 и ISO14001. Ние изпитваме продуктите си по ISO. DIN. EN и нормалите на ДОБРУДЖА КИТ. Строгата система на вътрешен одит е вашата гаранция, че това, което очаквате от нас – КАЧЕСТВО, ФУНКЦИОНАЛНОСТ, ПРЕЦИЗНОСТ –  ще го получите.

          

 iso 9001 2018 001

 

iso 14001 001

 

1dd  3